Hajen.

Kollar på hajen. Nej inte på en riktig haj, Utan filmen Hajen. Den är faktist väldigt underskattad den första filmen, den är faktist väldigt läskig. men dom andra filmerna är väldigt dåligt gjorda. men ser att der är en inklippt haj och när det exploderar saker ser det ut som i ett dataspel.

Hajen 1
Hajen handlar om en polismästare som är rädd för allt som har med havet och göra, men endå bor han på en ö.
En dag så försvinner en kvinna på en stran och detta är väldigt märkligt. först konstaterar man att det är ett hajbett men när man berätter för borgmässtaren så säger han att det är en båtolycka. för att rädda turistsesongen, som dom i ön lever på. Men en vecka senare händer det igen men i allmänhet en pojke blir dödad av en haj och alla ser.
nu letar man snabbt efter hajen så man kan döda hajen innan turistsäsongen drar igång.
men när man tros fått tag i hajen så konstaterar en som jobbar med hajar att det inte är rätt haj. Detta var en människoätande haj som dom hittat men den var för liten men den hajen som dödat människorna var mycket större, en vithaj.
ingen tror honom förutom polismästaren som hittar en fiskares övergivnabåt.
Borgmästaren tror att dom fångat endå rätt haj och sätter igång turistsesongen. men den här gången kommer hajen in och äter upp en  man mityt framför ögonen på polismästarens barn som hamnar i chokläge, nu tar polismannen hajmammaen och en galen  jacktmänniska upp jackten på hajen. Som är onormalt stor dubbelt så stor som en vanlig vithaj.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0